۴ نکته برای افزایش سرعت شارژ گوشی هوشمند
حتما برای شما اتفاق افتاده، باید از خانه خارج شوید و همان لحظه گوشی شما پیغام کم بودن باتری به شما می دهد. در این شرایط چکار می کنید؟ روباه چند ترفند ساده برای سریعتر شارژ شدن گوشی دارد تا هنگامی که بیرون می روید شارژ گوشی ناگهان تمام نشود.
این ترفند ها میزان نگه داشتن شارژ گوشی شما را افزایش نمی دهند. ما اینجا فقط بر روی افزایش سرعت شارژ گوشی تمرکز می کنیم تا هنگامی که منبع برق در دسترس داشتید و وقت تنگ بود بدانید که چکار باید بکنید.
۱. گوشی را خاموش کنید و یا تنظیمات خاص را خاموش کنید
گوشیتان را هنگام شارژ خاموش کنید. منطقش خیلی ساده است، اگر گوشی خاموش باشد دیگر گوشی لازم نیست تا به دنبال شبکه وای-فای بگردد، با جی پی اس مکان را مشخص کند، تنظیمات برنامه های مختلف را کنترل کند و غیره و همچنین از آنجایی که گوشی خاموش است، باتری هیچ وظیفه ی دیگری جز شارژ شدن ندارد و به همین علت سریع تر شارژ خواهد شد.
اگر قصد خاموش کردن گوشی را ندارید گزینه ی دیگر آن است که گوشی را در حالت پرواز (Airplane Mode) بگذارید و تا جایی که ممکن است از آن استفاده نکنید زیرا بزرگترین مصرف کننده باتری گوشی های هوشمند صفحه نمایش آن هاست.
اگر حتما لازم است که گوشی را روشن نگه دارید و نمی خواهید که آنرا در حالت پرواز قرار دهید (شاید منتظر تماس مهمی هستید) بهترین راه آن است که تمام گزینه های اضافی دیگر مانند وای-فای و مخصوصا داده های شبکه را خاموش کنید. همچنین نور صفحه نمایش را بر روی کمترین گزینه قرار دهید و تا جایی که امکان دارد از گوشی استفاده نکنید.
۲. از شارژر و کابل مناسب استفاده کنید
این نکته بسیار مهم است. همه ی وسایل الکترونیکی دارای شارژر خاصی هستند و اگر نمی دانید که بهترین شارژر برای وسیله شما کدام است پیشنهاد روباه این است که از شارژر پیش فرض دستگاهتان استفاده کنید. اگر برای شما سوال است که آیا می توانید از یک شارژر یو اس بی برای همه وسایل خود استفاده کنید ما در اینجا به آن پاسخ داده ایم.
بر روی تمام شارژر ها عددی مانند این نوشته شده است: ۵.۰V->1A که عدد ۱ آمپر میزانی است که اکثر گوشی های هوشمند امروزی به آن نیاز دارند. اگر آمپر شارژر شما از ۱ بیشتر بود نگران نباشید گوشی شما با آن شارژ خواهد شد ولی با سرعتی بیشتر. اگر عدد آمپر شارژر شما از ۱ کمتر بود گوشی شما با سرعتی کمتر شارژ خواهد شد. پس بهترین حالت آن است که از شارژری با آمپر بالاتر استفاده کنید. باز همانطور که گفتیم اگر شک دارید و از اعداد روی شارژر چیزی سر در نمی آورید از همان شارژر پیش فرض دستگاهتان استفاده کنید.
نکته مهم دیگر استفاده از کابل مناسب برای شارژر کردن است زیرا کابل های مختلف بر روی سرعت شارژ تاثیر می گذارند. باز پیشنهاد روباه استفاده از کابل پیش فرض گوشی برای اینکار است.
۳. از پریز برق بجای کامپیوتر و لپ تاپ استفاده کنید
یکی از نکات جالب تلفن های همراه هوشمند امکان شارژ شدن آن ها از طریق پورت یو اس بی کامپیوتر و لپ تاپ است. ولی استفاده از آن سرعت شارژ گوشی شما را بشدت کاهش می دهد. چند دلیل برای این وجود دارد.
اول همانطور که بالا گفتیم آمپر در شارژ شدن گوشی تاثیر بسیار زیادی دارد. پورت های یو اس بی معمولا فقط ۰.۵ آمپر توان دارند به همین علت نسبت به توان ۱ آمپری شارژر هایی که به پریز برق متصل می شوند خیلی کندتر هستند. حتی اگر از پورت یو اس بی ۳ استفاده کنید حداکثر ۰.۹ آمپر توان خواهید داشت و به احتمال زیاد هیچگاه به این عدد هم نخواهید رسید. دوم، برای مثال اگر ایفون خود را به لپ تاپ اپل متصل کنید بلافاصله شروع به تبادل اطلاعات خواهند کرد که این باعث کم شدن سرعت شارژ خواهد شد.
۴. قاب های محافظ را جدا کنید، مکان خنک پیدا کنید
هرچند که همیشه نیازی به جدا کردن قاب های محافظ برای شارژ کردن گوشی خود ندارید، ولی اگر در شرایط اضطراری قرار دارید اینکار باعث سرعت بخشیدن به شارژ شما خواهد شد. باتری های گوشی های هوشمند از جنس لیتیوم – ایون هستند که از یک اصل ساده پیروی می کنند: باتری خنکتر باتری بهتر! پس به همین علت به جدا کردن قاب ها و محافظ های گوشی باعث خنک نگه داشتن باتری آن می شوید. همچنین بهتر است به دنبال مکانی خنک برای قرار دادن گوشی خود باشید. البته اگر دمای اتاق شما زیر ۳۰ درجه سانتیگراد است نیازی به هیچ یک از این مراحل ندارید و این ترفند برای مکان های گرم مناسب است.
پیشنهاد پایانی
این نکات برای شارژ کردن گوشی هوشمند خود در زمانی کم بسیار مفید هستند ولی شما را به یک مکان محدود می کنند. یکی از ابزار هایی که به شما اجازه می دهد تا در حین حرکت نیز گوشی خود را شارژ کنید استفاده از شارژر همراه (پاور بانک) است. اگر فردی هستید که مدام در حال مسافرت است و نیاز به شارژ کردن وسایل الکترونیکی خود در حین حرکت دارید روباه خرید چنین وسیله ای را به شما پیشنهاد می کند.
سلام خسته نباشید، من گوشیم xz xperia این چهارمین کابلی هست که واسه گوشی میخرم همه ی کابل های قبلی درجه یک بودن با یک سال گارانتی ولی نمیدونم چرا بعد یک ماه استفاده, گوشیم ۱% شارژ میشه بعد از حدودا یک ساعت، کابلهایی که گرفتم متفاوت بودن و فروشنده گفته بود بغیر من تا حالا از این کابلها مرجوعی نداشته، همه این راه ها رو هم که گفتید امتحان کردم فایده نداشته،حتی به حالت کارخونه هم برگردوندم بازم فرقی نکرده، اگه میشه راهنمایی کنید، ممنون
بعد از مدتها کابل اصلی قطع شد. حالا از کجا میشه یه کابل خوب پیدا کرد؟ نشانههای کابل خوب چیه؟ الان یه کابل معمولی گرفتم، با همون شارژ قبلی خوب شارژ نمیکنه.
mici
سلام گوشی من سونی زد وان هست وقتی میزنم گوشی شترژ شه یکم شارژ میشه بعد پسام میده انرژی منبع متصل به برق کافی نیست و شارژی که کرده شروع میکنه به پایین اومدن لطفا راهنماییم کنین گوشی تازه اینطور شده دلیلش چیه؟
[…] گردآوری : گروه تکنولوژی همیار آی تی منبع : سایت روباه […]